روش آلاکار نهایی رامی دهیم .کته های قابل بررسی :‌زمانی که میز چیده شد، چک کنید که تمام چیزها در روی میز با دقت تمام تمیز هتل و خوب چیده هتل باشد رومیزی هاباید رو در روی هم درعرض میز قرارگیرند . زمانی که چـــــهار گوشهو سرویس چیده هتل باشد زمانی که دو تا از رویزی ها چیده شود نمای آن باید به طرف مرکز اتاق ناهار خوری باشد و به طرف ( رو در رو ) با یک دیوار یا یت حداقل ظروف نقره ای بر روی میز چیده میشود یا اردو ویار ، چاقوی ماهی خوری و چنگال کافی هتل . بقیة سرویس قاشق و چنگال زمانی گذاشته میشود که غذای اصلی و کامل آورده شود . روی دستمال سفره بشقاب مخ