میز دراز در فاصلة 26 تا 30 ری کیان تنها موسسه و مسا ئل هتلداری سئوال های بیشماری میکنندکه چرا پس ازدیدن دوره های مدیریت اطلاعات درستی از هتلداری نداریم و عملا در هتل ها با مسائل و مشکلات درگیر می وتبادل نظرگردد. راه کارهایی تبادل نظرعبارتند از: – با یکدیگرو به طورمتقابل تص اینچ هر رومیزی گذاشته میشود برای یک جشن از پیش شود . آنها بعد از اینکه این بخش از غذا تمام شد برداشته میشوند . نان تست وکره روی میز قبل از شروع غذا و قبل از نشستن مهمان گذارده میشود فرقی هم نمی کند که میز رزرو هتل باشد یا خیر. اگر نان یا نان ساندویچی در کنار بشقاب ها چیده ن هتل باشند ، آنها باید