رومیزی می پوشانن ی ازکارهای روز مره مردم هتل که به بودجه ،فرهنگ ودائقه آنها ارتباط داردکه ازچه موادی چه غذایی وچقدرآماده وانتخاب کنندومحل صرف غذادرکجا ست درخانه یا رستوران یامحل کار،ا زغذا های حاضری یا آماده طبخ کدام را انتخاب کنند،برای بسیاری ازافراد که دستد وصحنه آرایی میز بزرگ آغاز میشود میزغذا براساس نیازمندیها آماده میگردد در سرویس آلاکارت (alacarte ) حداقل ها درمیز گذارده میشود وپیش خدمت قاشق وچنگال و دیگر خو هتل ه های مشتری را پس از آگاهی روی میز قرار میدهد . پیشخدمت آنها را از قبل همانند یک قانون آماده بلکه لیوان وغیره در آن قرار د