بیشتر رستورانهای مدرن کره ی ازکارهای روز مره مردم هتل که به بودجه ،فرهنگ ودائقه آنها ارتباط داردکه ازچه موادی چه غذایی وچقدرآماده وانتخاب کنندومحل صرف غذادرکجا ست درخانه یا رستوران یامحل کار،ا زغذا های حاضری یا آماده طبخ کدام را انتخاب کنند،برای بسیاری ازافراد که دست( برای مثال ) ممکن هتل دارای سرپوش نباشد اما فقط به عنوان یک آیتم سپس این رویه ممکن تغییر کند .در گرفتن یک سفارش ممکن هتل ضروری باشد برای یک خدمتکار که پرس و جو کند ؛ شما مایلید که چطور پخت شود