ن یا ظروف نهایی رامی دهیم .کته های قابل بررسی :‌زمانی که میز چیده شد، چک کنید که تمام چیزها در روی میز با دقت تمام تمیز هتل و خوب چیده هتل باشد رومیزی هاباید رو در روی هم درعرض میز قرارگیرند . زمانی که چـــــهار گوشهو سرویس چیده هتل باشد زمانی که دو تا از رویزی ها چیده شود نمای آن باید به طرف مرکز اتاق ناهار خوری باشد و به طرف ( رو در رو ) با یک دیوار یا یچینی. •بریدن دست بوسیله کاتر یا سبزی خورد کن برقی . •\فعلی)که ساختمان مهمانخانه دراجاره آقای حاجی مجاورطوسی بود ۲ - مهمانخانه باختر ی که از ابتدا ساخته و یا تجهیز هتل تا آخرباید با همان طراحی و دکور و با همان شیوه اداره