مور خرید و شن کامل هتل و غذاهای اصلی را شامل شود .زمانی که فهرست ها طولانی و متنوع باشند توصیه میشود مشتری ها را چند دقیقه قبل از اینکه سفارش دهند ، بپذیرید . در طول این مدت ، خدمتکار نان ساندیچی را عرضه میکند ، یا بطور اختصاصی چک کردن آن و نیز کره ونان تست ( سرخ کرده و برشته ) درمؤسسات و رستورانهای باکلاس زمانی که مهمانها می رسند و سفارای رنگ همیشه مطابق با نور باید انتخاب شود زیرا که ایندو رابطه بسیار نزدیک با یکدیگر دارند ایندو در کنارهم پیامهای روانشناسی گوناگونی را در سطوح محرک و غیر محرک انتقال می دهند رابطه متقابل ایندو نشات گرفته ازای ن حقیق