تید بزودی هتل ورساچه پالا کشید تااینکه مرتب ومنظم و با زاویه خاص چیده شوند . بخاطر داشته باشید که این اولین چیزی هتل که مشتری پس از نشستن می بیند . اولین برداشت می تواند عقیده او را در مورد سرویس غذاخوری که او انتظار دارد ،خوب یا بد جلوه دهد . یک میز مرتب و منظم معمولا“ توسط یک خدمتکار با وجدان و وظیفه شناس آماده میشود ابتدا بشقاب های پیش غذا در هر جاگذاری در حدود نیم انیچ از لبه میز و نزدیک به صندلی ها چیده میشود . بشقابزو درست درقلب دهکده فرهنگی دبی افتتاح میشود این هتل منحصر بفرد را نمی توان با هیچ هتل دیگری مقایسه کرد هتل ۲۱۳ اتاق سوئیت و۱۶۹ اتاق اقامتی داردهروا