شگاهی دارند هتل‌های ها باید چک شوند و با ظرافت و با دقت در میزهای جانبی (تریل ) گذاشته شود . بشقاب های لب پریده هرگز در میز گذاشته نشوند . اگر بشقاب ها آرم دار هستند ، همیشه آنها را طوری بچینید که آرم آن در بالاو روبروی صورت میهمان د رحالت نشسته باشد ( حالت ساعت 12 ) سپس ظروف نقره ای چیده شوند . سرویس قاشق و چنگال تمیز باید همیشه با یک پارچة تمیز در دست حمل شوند ( هرگز بدون پارچه در دست نزدیک محل‌های برگزاری نمایشگاه‌ها این چنین‌اند. همین طور شهر‌های تجاری و مراکز تجاری و بیزنسی آن شهرها. در مقابل، هتل‌هایی که در اطراف