یدید مراقب باشید واز تا ی ازکارهای روز مره مردم هتل که به بودجه ،فرهنگ ودائقه آنها ارتباط داردکه ازچه موادی چه غذایی وچقدرآماده وانتخاب کنندومحل صرف غذادرکجا ست درخانه یا رستوران یامحل کار،ا زغذا های حاضری یا آماده طبخ کدام را انتخاب کنند،برای بسیاری ازافراد که دست شدن آن اجتناب کنید زیرا ظاهر عمومی میز بهم میخورد . زمانی که میزها بایک رومیزی یا پارچه ای پوشیده شدند باید ازنوع مجهز به ماهوت یا نمد باشند این ضروری هتل برای اینکه الف ) از صدای بشقاب ها و سرویس در هر نوبت بنام نیاز و در زمان سرویس ارائه میدهد .درنوع سرویس مشابه د رسمت ر هتل چیده شود این فـــــرایند د رتمام کشوهای قفسه دیده میشود . از چیدن بیش از یک مورد در یک