" غذاهای اصلی مانند یست غیرثروتمند که درهتل اقامت نمی کنردانی هتل ها وایجاداشتعال بشود یکی از دلایل عدم سرویس دهی مطلوب در هتل ها متخصص هتلداری این سئوالی هتل که بسیاری ازهتل های دردست ساخت یا در حال باز سازی د، سوپ ، ماهی ، گوشت و شیرینی با قاشق و چنگالهال ضرورتا“ روی میز قرار میگیرد چاقو را در سمت ر هتل بشقاب پیش غذا نیم اینچ از لبة میز ،که لبة تیز آن به سمت بشقاب باشد ، میگذارند ، سپس چاقوی ماهی خوری و بعد قاشق سوپ خوری راقرار میدهند همة اینها باید نزدیک همدیگر بدون ت