ها باید چک شوند و یستها درهتل های گران قیمت یا هتل اندکارشناس و متخصص امور هتلداری یکی از رویدادهایی که به طور ناگهانی در بیشتر هتلها بروز می‏کند، شرایط غیرعادی هتل ،و برای مثال می‏توکنند.درطول دوره کریسم با ظرافت و با دقت در میزهای جانبی (تریل ) گذاشته شود . بشقاب های لب پریده هرگز در میز گذاشته نشوند . اگر بشقاب ها آرم دار هستند ، همیشه آنها را طوری بچینید که آرم آن در بالاو روبروی صورت میهمان د رحالت نشسته باشد ( حالت ساعت 12 ) سپس ظروف نقره ای چیده شوند . سرویس قاشق و چنگال تمیز باید همیشه با یک پارچة تمیز در دست حمل شوند ( هرگز بدون پارچه در دست