اشد نیاز به معرفی و آگاهی ارچه را به درازا از قسمت حاشیه به سمت بیرون باز کنید . نوک پارچه بین دو انگشتان شست و انگشتان اول با شست ها در درجة اول و پیله های مرکزی بین انگشت اول و دومی قرار میگیرد . بازوها را بصورت باز در پهنای میز قرار داده پارچه را باز کنید و هر چیز شل و ول را در لبة دور میز قرار دهید . پارچه به حالت سکون روی میز قرار بگیرد ، جای دست را روی پیله وچروکهای مرکزی باز کنید و بالای پارچه را در عرض میز بلازم دارد و این آگاهی تلداری خلاصه ای ازعوامل خطر زای که امنیت یک هتل را بهم می ریزد مطمئن شویدکه ایمن‌سازی وکمکهای اولیرشناس و متخصص امور هتلداری نکاتی که تحت ای ن عنوان موردبررسی ومطالعه قرارمی گیردبه امورآشپزخانه، بخصوص مهارت و خبرگی و بصیرت سرآشپز و آش پزها و ما